Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek geeft ons de mogelijkheid elkaar te leren kennen. Ik hoor graag je verhaal en vertel je wie ik ben. Daarnaast is er ruimte voor vragen en bespreken we wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.


Intakeformulier

Voelt het goed en wil je graag investeren in jezelf, dan stuur ik het intakeformulier naar je op. Deze kan je op je gemak thuis invullen. Dit kost ongeveer 30-60 minuten.


Gezondheidsadvies

Op basis van het kennismakingsgesprek en het intakeformulier stel ik een persoonlijk gezondheidsadvies op. Afhankelijk van jouw wensen bestaat het advies uit:

  • Voedingsadvies
  • Supplementadvies
  • Leefstijltips
  • Naslagwerk

Terugkoppeling

Na drie maanden neem ik contact met je op om te kijken hoet het met je gaat. Ook dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik hoor graag je ervaringen. Wil je een begeleid traject beginnen en meer inzicht in je vooruitgang? Dan kan je opnieuw het intakeformulier invullen. Op basis je persoonlijke ervaring en nieuwe resultaten schrijf ik een nieuw gezondheidsadvies. Een terugkoppeling blijkt erg behulpzaam om langdurige verandering te ondersteunen.

Wil je investeren in jezelf en anderen?

Kies voor een gezondheidsadvies!

Contact